Vacature pensioenfonds verloskundigen

26 november 2021

Het pensioenfonds voor verloskundigen (SPV) is op zoek naar twee enthousiaste verloskundigen voor het verantwoordingsorgaan (VO). Voel je je betrokken bij pensioen? En wil je bijdragen aan een goed pensioen voor onze beroepsgroep? Dan is het verantwoordingsorgaan iets voor jou!

Wat doet het verantwoordingsorgaan?

Verloskundigen in het VO adviseren het bestuur van het pensioenfonds over het beleid en de manier waarop dit wordt uitgevoerd. Het bestuur van het pensioenfonds legt jaarlijks verantwoording af aan het VO over het gevoerde beleid. Ook beoordeelt het VO het handelen van het bestuur.

Wat vragen we van je?

In het VO behartig je de belangen van collegaverloskundigen. Je bent bij de vergaderingen van het VO. En bent bereid tijd en energie in deze functie te stoppen. De geschatte tijdsbesteding is 40 à 50 uur op jaarbasis. Mogelijk heb je enige bestuurlijke en/of financiële ervaring.

Voor je inspanningen voor het VO krijg je een passende vacatievergoeding. Ook word je in staat gesteld cursussen te volgen om je deskundigheid op het gebied van pensioen te vergroten. Het gehele functieprofiel vind je hier.

Heb je belangstelling voor de functie?

Reageer dan vóór 15 januari 2021 op de vacature. Hoe jedit doet leest je op de website van het pensioenfonds.

Oproep beantwoorden

Er is een fout opgetreden bij het versturen van je gegevens, probeer het nogmaals.
Fout in de captcha!
Je gegevens zijn verstuurd.
Een ogenblik geduld a.u.b. je aanvraag wordt verwerkt.