Draag jij bij aan onderzoek naar pre-eclampsie? Maak kans op een beurs!

12 november 2021

Strong Babies financiert wetenschappelijk onderzoek in de verloskunde en neonatologie en wil jong onderzoekstalent ondersteunen. Daarom initieert Strong Babies de ISSHP Jonge Onderzoekers beurs. Jonge (klinisch) verloskundigen die zich willen inzetten voor onderzoek naar pre-eclampsie maken kans op een van de drie beurzen van tienduizend euro.

Pre-eclampsie is een belangrijke zwangerschapscomplicatie met impact op zowel de maternale als neonatale gezondheid. Onderzoek naar pre-eclampsie kan niet alleen de gezondheid van de moeder maar ook die van het (ongeboren) kind verbeteren.

Voor wie?

Deze oproep is specifiek gericht aan jonge onderzoekers, (klinisch) verloskundigen, (arts) onderzoekers / OIOS, basisartsen, A(N)IOS. Reeds gepromoveerde onderzoekers die maximaal drie jaar na hun promotiedatum zijn, komen ook in aanmerking.

Aanmelden

Deadline

De deadline voor het indienen van de aanvraag is 15 december 2021. Strong Babies streeft ernaar om uiterlijk 1 maart uitsluitsel te geven over het al dan niet toekennen van de persoonsgebonden beurs. Zoek je meer informatie, kijk dan op de website van Strong Babies of mail naar wetenschap@strongbabies.nl.

Oproep beantwoorden

Er is een fout opgetreden bij het versturen van je gegevens, probeer het nogmaals.
Fout in de captcha!
Je gegevens zijn verstuurd.
Een ogenblik geduld a.u.b. je aanvraag wordt verwerkt.