Scholing voor gebruik Meldcode Kindermishandeling en huiselijk geweld – wie denkt mee?

04 november 2021

In 2019 is de KNOV-Meldcode ‘Kindermishandeling en huiselijk geweld’ herzien en aangepast aan de wettelijke voorschriften. Ook is in 2019 het Afwegingskader in werking getreden. Vanuit de leden hebben we gehoord dat het soms nog moeilijk is om met het afwegingskader en de meldcode te werken.

We hebben daarom Augeo Academy gevraagd om een online scholing te ontwikkelen specifiek voor verloskundigen, gericht op het werken met de KNOV-Meldcode Kindermishandeling en huiselijk geweld. Hiervoor zoeken we verloskundigen die willen meedenken.

Wil je meedenken?

Voor het ontwikkelen van de scholing voor verloskundigen heeft Augeo behoefte aan een kleine contentgroep. Deze contentgroep kan met Augeo sparren over casuïstiek en voorbeelden, en meelezen met de conceptversie. Deelname hieraan kost maximaal 8 uur verspreid over de komende vijf maanden (november tot en met maart). Er is vacatiegeld beschikbaar.

We willen deze oproep graag speciaal onder de aandacht brengen van verloskundigen die werkzaam zijn als aandachtsfunctionaris voor de meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld in hun regio. Jullie expertise is zeer welkom. Daarnaast nodigen we je ook uit als je als verloskundige geïnteresseerd bent in de meldcode, of er juist tegenaan loopt dat je het moeilijk vindt om ermee te werken. Wil je deelnemen, meld je dan nu aan via het onderstaand formulier.

Augeo Academy is onderdeel van Augeo Foundation, een stichting zonder winstoogmerk die al voor veel professionals scholing hebben ontwikkeld rondom kindermishandeling en huiselijk geweld.

Oproep beantwoorden

Er is een fout opgetreden bij het versturen van je gegevens, probeer het nogmaals.
Fout in de captcha!
Je gegevens zijn verstuurd.
Een ogenblik geduld a.u.b. je aanvraag wordt verwerkt.