7 oktober 2021: Congres Duurzame Zorg – De zorg kleurt groen!

29 september 2021

Op donderdag 7 oktober vindt het jaarlijkse Congres Duurzame Zorg plaats van 13:00 tot 17:00 uur. Ook dit jaar is het congres online. Het thema voor dit jaar: De zorg kleurt groen! Steeds meer zorgprofessionals en zorgorganisaties werken mee aan een duurzame zorgsector. Ter inspiratie delen partners van de Green Deal Duurzame Zorg tijdens het congres hun best practices en ervaringen met het verduurzamen van de zorg.

Deelsessie voor zorgprofessionals met eigen praktijk

Op het programma staan onder andere verschillende deelsessies. De deelsessie De Groene Huisarts lichten we uit, omdat deze zich naast de huisartsen ook richt op andere zorgprofessionals met een eigen praktijk, zoals verloskundigen. In een deelsessie worden praktische adviezen, een stappenplan en actiepunten voor verduurzaming gedeeld. Daarnaast ontvang je na deze sessie een e-boek (voor de huisartsenpraktijk), dat overzicht geeft in de verduurzamingsmogelijkheden en hoe je dit kunt realiseren.

KNOV en de Green Deal

De KNOV staat achter de Green Deal Duurzame Zorg en de afspraken die erin opgenomen zijn om de zorg te verduurzamen. De KNOV heeft het voornemen om partner te worden.

Aanmelden

Dit congres is voor verloskundigen voor vier punten geaccrediteerd. Wil je deelnemen, meld je dan aan via de congrespagina.