Nieuwsbericht

17 november 2020

De corona-ontwikkelingen volgen elkaar snel op en het is niet altijd eenvoudig om alle maatregelen – en de wijzigingen hierop – op je netvlies te hebben. Om jullie hierin te ondersteunen organiseert de KNOV werkgroep Corona op dinsdag 24 november opnieuw een webinar over de laatste stand van zaken rondom corona. In het webinar hoor je over de actuele ontwikkelingen van het Outbreak Management Team (OMT), de Federatie Medisch Specialisten en het RIVM op onderwerpen als werk en verlof, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en sneltesten.

Praktische zaken

Het webinar vindt plaats op dinsdag 24 november, om 20:00 uur via Teams. Ook hebben we accreditatie aangevraagd. Je kunt in het webinar live je vraag stellen en tips delen met collega's. De vragen die we niet kunnen behandelen tijdens het webinar delen we later op de coronapagina.

Regels rondom interactief webinar:

Omdat we een groot aantal deelnemers verwachten, willen we je vragen je microfoon te dempen zodra je deelneemt. Vragen tijdens het webinar kun je stellen via de chatfunctie. Wordt jouw vraag behandeld, dan zal een van de werkgroepleden je vragen om je microfoon aan te zetten. Jullie kunnen dan samen de vraag behandelen.

Wees op tijd, want er is plek voor 275 personen! Kun je niet aanwezig zijn? Al je vragen over corona kun je ons mailen via corona@knov.nl, of bekijk de speciale coronapagina.