Nieuwsbericht

22 juli 2024

Eerder informeerden we je over de verkennende gesprekken tussen de KNOV, de werkgroep Klinische Verloskunde NVOG (werkgroep KV), de NVOG en de Federatie van VSV’s (Federatie) over een gezamenlijk Kwaliteitsregister Klinisch Verloskundigen. 

Het verkennende traject loopt positief. De KNOV, de werkgroep KV en de NVOG hebben de Federatie bereid gevonden om regievoerder en beheerder te zijn van het register namens de KNOV en de werkgroep KV. Samen met een ingestelde registratiecommissie bestaande uit klinisch verloskundigen afgevaardigd door de KNOV en de werkgroep KV wordt het register uitgewerkt en vormgegeven. 

Deelnemen aan registratiecommissie 
Lijkt het je leuk om bij te dragen aan de verdere uitwerking en implementatie van het Kwaliteitsregister Klinisch Verloskundigen? Er is nog plek voor één klinisch verloskundige (KNOV). Meld je aan bij Anne Smits, via asmits@knov.nl.

Meer informatie
We houden je op de hoogte over de ontwikkelingen. Sta jij in het deelregister Klinisch Verloskundigen van het Kwaliteitsregister Verloskundigen van de KNOV? Dan kun je erop rekenen dat we je goed op de hoogte houden over ontwikkelingen die betrekking hebben op jou.