Nieuwsbericht

14 juli 2022

Zoals eerder gemeld zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe Algemene Ledenvergadering die plaats zal vinden op 9 september 2022 in de ochtend. Deze zal zowel live als online te volgen zijn en binnenkort wordt meer duidelijk over de locatie. Voor nu willen wij jullie alvast informeren over de concept-agenda, de voortgang wat betreft kandidaat-bestuursleden en de stemprocedure.

Concept-agenda ALV 9 september 2022

De agenda voor de ALV die gepland staat op 9 september aanstaande is beschikbaar via de ALV pagina.

kandidaat-bestuursleden

Kandidaat-bestuurslid Lieneke van den Brink heeft laten weten dat zij zich terugtrekt als kandidaat voor de positie van bestuurslid algemeen. Lieneke was voorgesteld door de kiescommissie.

In haar toelichting schrijft ze dat ze er in aanloop naar de ALV van juni veel vertrouwen in had om samen met de andere kandidaten een sterk bestuur te gaan vormen voor de KNOV. Maar dat de gebeurtenissen in aanloop naar, tijdens en na afloop van de ALV haar andere inzichten hebben doen geven.

Met de terugtreding van zowel Henk Bakker als Lieneke van den Brink is er opnieuw gekeken naar nieuwe kandidaat-bestuursleden. Deze zijn gevonden in Sanne Koster en Louisa Hoogmoed en zij stellen zich graag aan jullie voor. Daarnaast zijn ook hun cv en motivatiebrief op deze pagina in te zien. Het nieuwe bestuur noemt zich bestuur-samen-beter.

Stemprocedure

De nieuwe stemprocedure is vanaf nu beschikbaar en hier terug te vinden.

Q&A

Om eventuele vragen aangaande de nieuwe procedure te beantwoorden is er ook een Q&A opgesteld.

Inschrijven en stemmen
De inschrijving voor de ALV verloopt via deze pagina. Er zijn drie opties:
Optie 1 - Ik woon de ALV fysiek bij.
Optie 2 - Ik woon de ALV online bij c.q. ik wil alleen stemmen.
Optie 3 - Ik wil graag stemmen per volmacht.

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je per e-mail een bevestiging met daarin verdere informatie.

In de week van de ALV volgt er weer een email voor alle stemgerechtigde leden. Deze bevat de link naar de online stemomgeving, samen met een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. 

Ervaar je problemen met je aanmelding, neem dan contact op via info@knov.nl

Verdere informatie over de locatie van de ALV volgt binnenkort. We houden jullie op de hoogte.