Nieuwsbericht

20 augustus 2024

We maken ons hard voor onze beroepsidentiteit, maar wat houdt deze nu precies in en hoe dragen we die uit op alle diverse onderdelen van ons vak? Dat gaan we beschrijven in het project Verloskundige identiteitsdocumenten. En daar vragen we jouw hulp bij! 

In de sessie 'Verloskundige identiteitsdocumenten: onze poort(wachters)functie in eerste lijn en kliniek' tijdens de ledendag op 13 september aanstaande bij Fort Vechten in Bunnik, nemen we KNOV-leden mee in het project Verloskundige identiteitsdocumenten en werken we met elkaar aan het onderdeel Poort(wachters)functie. Dit onderdeel bevat twee identiteitsdocumenten: Risicoselectie en Risicocommunicatie.

Tijdens de workshop bespreken we de verloskundige identiteit op deze belangrijke punten. Wat mag er niet missen in deze documenten en welke keuzes gaan we tegenkomen bij het opstellen?

Doe jij mee?

Ben jij lid van de KNOV en heb je zin en tijd om mee te doen? Schrijf je dan via deze link in. Suzanne Thompson (Senior Programmacoördinator) en Michelle ten Berge (KNOV-lid en als schrijver betrokken bij dit project) gaan graag met jullie aan de slag!