Nieuwsbericht

14 januari 2021

Per 1 januari is Patricia Jansen bij de KNOV gestart als Senior Programma Manager Preventie. Ze gaat zich bezighouden met preventie in de brede zin van het woord.

In haar portefeuille vallen de bevolkingsonderzoekprogramma’s van het RIVM, de projecten in het kader van het Nationaal Preventieakkoord, en onderwerpen als Kansrijke Start, het prenataal huisbezoek JGZ, en Positieve Gezondheid. Daarbij is ze aanspreekpunt voor de regio Oost (Gelderland en een gedeelte van Overijssel (Salland, Twente)).

Patricia heeft een achtergrond als milieu-epidemioloog. Ze heeft jarenlange werkervaring in de zorg opgedaan op het snijvlak van de eerste en tweede lijn. Hierbij lag de focus op transmurale samenwerking in de regio tussen huisartsen en specialisten.

Patricia heeft haar onderwerpen overgedragen gekregen van Marjolein Fermie. Graag maakt Patricia kennis met de leden! Nodig haar gerust uit voor een werkbezoek (zodra het weer kan) of kennismakingsgesprek. Patricia werkt van maandag tot en met donderdag en is bereikbaar via pjansen@knov.nl of 088 888 39 30.