Nieuwsbericht

31 mei 2021

Denk je ook wel eens na over de kwaliteit van het vak van verloskundigen? En over het bijscholen van je vaardigheden en wat daar nog beter in kan? Heb je een mening over het huidige kwaliteitsregister? Kom dan naar de webinars over een Toekomstbestendig Kwaliteitsregister en praat mee! De KNOV laat een verkenning doen naar de wensen en eisen die verloskundigen hebben op dit gebied. Hoe kan het kwaliteitsregister meebewegen met alle ontwikkelingen om ons heen?

Het webinar vindt plaats op donderdag 8 juli 2021 van 19.30 uur tot uiterlijk 21.00 uur. Wil je erbij zijn om je kennis en expertise aan de onderzoekers mee te geven? Meld je dan aan!

Meedenken?

Kan je er niet bij zijn, maar wil je wel meedenken? Van augustus tot november vinden er ook nog verdiepende gesprekken plaats over dit onderwerp en wordt er een enquête rondgestuurd. Ook zoeken we nog leden voor in de werkgroep die in de periode september tot en met december drie keer bij elkaar komt om input te leveren op het project Toekomstbestendig Kwaliteitsregister. Voor vragen of aanmeldingen voor de werkgroep kan je een bericht sturen naar toekomstkwaliteitsregister@knov.nl.