Nieuwsbericht

16 oktober 2024

Er staan twee nieuwe platforms live: het platform voor praktijkhouders en het platform voor verloskundigen die werken als bijvoorbeeld beleidsadviseur, docent, praktijkondersteuner of in de wetenschap. Via het platform leg je makkelijk contact met collega’s, kun je ideeën uitwisselen en vind je nieuws en evenementen die voor jou van belang zijn.


Als verloskundige heb je bij je dagelijkse werkzaamheden te maken met uitdagingen en kansen. Gelukkig hoef je als lid van de KNOV hier niet (altijd) zelf een oplossing of werkwijze voor te bedenken. Als beroepsorganisatie ondersteunen wij je waar mogelijk. Maar de kennis en ervaring van je collega’s zijn minstens zo waardevol. 

Verloskundigen verbinden met elkaar

Om makkelijk contact met elkaar te leggen, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen, kun je als lid van de KNOV gebruik maken van onze digitale platforms. Met deze platforms verbinden we leden die werken in dezelfde setting met elkaar én met de KNOV. Het platform speciaal voor verloskundigen die werken in andere domeinen en organisaties én die voor praktijkhouders staan nu ook live. 

Via het platform (te gebruiken op je laptop en via de app op je telefoon) kun je onder andere

  • in contact komen met collega's;
  • ideeën uitwisselen;  
  • documenten delen;  
  • een vraag stellen op het forum;  
  • 1-op-1 chatten met een collega; 
  • een groeps-chat aanmaken, bijvoorbeeld met collega's uit de regio; 
  • op de hoogte blijven van nieuws en evenementen die voor jou van belang zijn.  

E-mail ontvangen om account te activeren

Ben je lid van de KNOV en sta je bij ons als praktijkhouder of als werkend in een ander domein geregistreerd? Dan heb je een e-mail ontvangen om jouw account van het platform te activeren. 

Geen e-mail ontvangen? Check dan eerst je spambox en daarna in Mijn KNOV of je op de juiste manier bij ons geregistreerd staat. Sta je niet goed geregistreerd? Pas dit dan aan in Mijn KNOV en stuur een e-mail naar platformcoördinator Quinty Spits via qspits@knov.nl om toegevoegd te worden aan het juiste platform. Lukt het niet of heb je vragen? Ook dan helpt Quinty je graag. 

Naar het platform

Nog drie andere platforms live

Toegang tot de platforms is exclusief voor KNOV-leden en door hen gratis te gebruiken. Op dit moment staan ook de volgende platforms live voor 

  • VEVO’s
  • Klinisch verloskundigen 
  • Kleinschalig werkende verloskundigen

Ben je lid van de KNOV en wil je ook toegang tot deze platforms? Geef dit aan in het platform of stuur  een e-mail naar platformcoördinator Quinty Spits. 

Meer informatie over de KNOV-platforms