Nieuwsbericht

16 oktober 2024

Kom jij vrijdag 29 november naar de Algemene Ledenvergadering in Utrecht? Door te stemmen laat jij ons weten of je het eens bent met wat we volgend jaar gaan doen én waar we ons geld aan uitgeven. Aansluitend aan de vergadering inspireren we je graag met een presentatie van Michelle van Tongerloo. 



Agendapunten vergadering

Tijdens het eerste deel van de dag kijken we terug op het afgelopen jaar en leggen we onze plannen voor 2025 en de bijbehorende begroting aan je voor. Door te stemmen kun jij aangeven of je het eens bent met wat we volgend jaar gaan doen en waar we ons geld aan uitgeven. Verder praten we je bij over onze acties voor een nieuw kwaliteitsregister en stellen we de contributie en afdrachten vast. De conceptagenda en vanaf 1 november ook de agendastukken, vind je op de ALV-pagina

Inspiratiedeel

Voor het tweede deel van deze dag hebben we een heel speciale spreker uitgenodigd: Michelle van Tongerloo, huisarts en straatarts in Rotterdam. Michelle geeft een inspirerend voorbeeld van het bieden van relationele zorg en bestaanszekerheid, ondanks het systeem. We zijn daarnaast nog in gesprek met een tweede spreker, die het systeem juist gebruikt om de kwaliteit en organisatie van de zorg om te vormen. Hierover hoor je snel meer. 

Hoe kan ik de bijeenkomst volgen? 

Je kunt de ALV fysiek bijwonen in de Domus Medica in Utrecht (het kantoorgebouw waar het KNOV-bureau is gevestigd) of online. Voor beide opties kun je je inschrijven via de Agenda

Machtigen

We hopen 29 november zoveel mogelijk leden te zien in Utrecht of online. Lukt het jou echter niet om aanwezig te zijn of online te stemmen? Machtig dan een collega om dit voor jou te doen door een mail te sturen naar ALV@knov.nl.