Nieuwsbericht

21 januari 2021

Op donderdag 28 januari van 19.30 - 21.00 uur vindt het ledenwebinar over Continuïteit van zorgverlener plaats. Hoe word jij de regisseur binnen het multidisciplinaire netwerk waarbinnen je samenwerkt met andere professionals? Waar staan we nu en welke vervolgstappen kunnen we zetten? Neem deel aan het ledenwebinar voor praktische handvatten om continuïteit van zorg vorm te geven in je eigen regio.

Het volledige programma van het interactieve webinar is nu bekend. Prof. dr. Ank de Jonge en prof. dr. Marianne Nieuwenhuijze delen wetenschappelijk inzichten, praten over de stip op de horizon en: wat levert CvZ op?

Na ervaringen van cliënten, best practices van een eerste- en tweedelijnsverloskundige en een caseloader, gaan we uiteen in brainstormgroepen. Met als uiteindelijk doel: praktische tips om te starten met continuïteit van zorgverlener in de praktijk! Na een boeiende evaluatie vertelt Franka Cadée tot slot over het nieuwe Twinning-project over samenwerken in de eerste en tweedelijn. Na het programma is er nog gelegenheid tot napraten.