Nieuwsbericht

05 december 2023

Tijdens het webinar Kwaliteitsverbetering in jouw regio deelden Inge Kerkvliet (Vivre), Inge Ros (VeRVe) en Caroline Kooij (EEVA) hun ervaringen met het doorlopen van een verbetercyclus en de organisatie van een spiegelinformatiebijeenkomst. We hebben het interview (video) nu aangevuld in de toolkit en je kunt het hier terugkijken: In gesprek met de pilotregio's.

Toolkit bomvol inspiratie

Op de pagina kwaliteit van verloskundige zorg in de regio vind je de toolkit met ondersteunende middelen. Waaronder een digitaal boekje met uitleg over het gebruik van de PDCA-cyclus, leerzame en inspirerende animaties, praktische stappenplannen en checklists, een leuke kennisquiz, en nog meer. Hier is nu een powerpoint presentatie aan toegevoegd die je kan inzetten als je binnen jouw eigen praktijk of regio wil gaan starten met een verbetercyclus. Het is bedoeld als een kick-off bijeenkomst die je kan aanpassen naar eigen behoefte. 

Download presentatie

> Kick-off presentatie PDCA-cyclus

Doe inspiratie op of ga er direct mee aan de slag in de praktijk of jouw regio. Zo blijven we met elkaar continu verbeteren! 

Vragen?

Heb je vragen over de toolkit of over kwaliteitsverbetering in het algemeen? Stuur dan een mail naar kwaliteit@knov.nl.

 

Dit project wordt mogelijk gemaakt met kwaliteitsgelden van ZonMw.