Nieuwsbericht

21 juni 2022

Aanstaande vrijdag is het zo ver, dan vindt de Algemene Ledenvergadering plaats, met als een van de belangrijke onderwerpen op de agenda, het kiezen van een nieuw bestuur voor de KNOV.  Alle onderwerpen op de agenda zijn belangrijk voor de vereniging, maar met name voor het kiezen van een nieuw bestuur is echt draagvlak nodig van zoveel mogelijk leden. Dus we hopen van harte dat je even tijd wilt maken om jouw stem te laten horen en te stemmen op díe personen die jij graag in het bestuur wilt.

Alleen stemmen 
Heb jij je nog niet ingeschreven omdat je de vergadering niet bij kunt wonen? Dan hopen we dat je in ieder geval wilt stemmen. Stemmen kan op vrijdag 24 juni gedurende de ALV (dus tussen 10:00 uur en ca 14:00 uur, afhankelijk van wanneer het stemmen door Carola wordt gesloten) via een online formulier. Om dit formulier te ontvangen moet je je inschrijven via Medische scholing. Je hebt hiervoor mails ontvangen met inschrijflinks en kiest dan voor de optie 'ontvangst van een stemlink'. 

Machtigen
Kun je zelf niet stemmen vrijdag? Dan kun je iemand machtigen om dit voor jou te doen. Stuur hiervoor een mail met wie je wilt machtigen naar info@knov.nl. 

Fysieke ALV 
Heb jij je ingeschreven voor de fysieke ALV? Dan ontvang je nog een mail met praktische informatie. De vergadering start om 10:00 uur en vanaf 09:30 uur ben je welkom bij het Van der Valk Hotel in Utrecht. Er zijn wegwerkzaamheden rondom Utrecht, dus houdt hier rekening mee in je planning en je route. Als je je in hebt geschreven voor de fysieke ALV ontvang je ook een link voor de online ALV, mocht je toch verhinderd zijn. Via deze link kun je ook stemmen.

Online ALV 
In tegenstelling tot voorgaande ALV's kunnen leden deze ALV echt online deelnemen aan de vergadering. Deze leden zijn te zien op een groot scherm in de zaal en kunnen via de chat of live vragen stellen. Stemmen doet iedereen (online of fysiek aanwezig) in dezelfde online omgeving, tussen 10:00 uur en 14:00 uur.  

Stemprocedure
We ontvangen vragen over hoe het huidige bestuur is voorbereid op de mogelijke uitkomsten van de stemming op de kandidaat-bestuursleden. In het kader van een zuiver stemproces kunnen we daar niet in detail antwoord opgeven. In de voorbereiding worden we ondersteund door juristen. Iedereen mag er op vertrouwen dat we dit zeer zorgvuldig doen.

Lees ook: KNOV voorbereid op stemming kandidaat-bestuursleden  - KNOV

ALV stukken
Om je voor te bereiden op de ALV en het stemmen kun je alle stukken lezen op de ALV pagina (achter inlog). Hier vind je ook de cv's en motivaties van alle kandidaat-bestuursleden.

Op dit moment hebben al bijna 800 leden zich ingeschreven voor deelname en/of stemmen en daar zijn we iedereen zeer dankbaar voor. Fijn om zovelen van jullie aanstaande vrijdag te zien.