Nieuwsbericht

14 februari 2022

Heb jij een cliënte met een mooi verhaal over haar zwangerschap en het omgaan met het laten staan van alcohol? Wij zijn benieuwd! Stuur het naar leefstijl@knov.nl en wie weet staat het binnenkort op mijnnuchterebaby.nl. 

Mijn nuchtere baby helpt zwangeren 

Het biedt ze ondersteuning om sámen met hun omgeving alcohol tijdens hun zwangerschap te laten staan. Via de website, een tweemaandelijkse digitale nieuwsbrief en weggeefkaartjes via jou als verloskundige, krijgen ze ondersteuning. Lees de uitgebreidere uitleg over Mijn nuchtere baby terug op de website. 

Gratis kaartjes om mee te geven

In december hebben we je een aantal exemplaren van deze kaartjes toegestuurd. Inmiddels hebben we veel nabestellingen voor de kaartjes ontvangen en ze zijn nog steeds gratis te bestellen door een e-mail te sturen naar leefstijl@knov.nl. Ze zijn ook beschikbaar in een digitale versie

De kaartjes verwijzen naar de website met meer informatie, de inschrijving voor de nieuwsbrief en de mogelijkheid om samen met hun omgeving een eigen groep te starten. 

Communicatie

  • Persbericht: 10 februari 2022 hebben we vanuit de KNOV en vanuit IkPas het persbericht over Mijn nuchtere baby verzonden om zo ook meer publiciteit te genereren. 
  • Website mijnnuchterebaby.nl
  • Webpagina KNOV.nl.