Vernieuwde hulpmiddelen Voedingscentrum en de kans om mee te denken over e-learning voeding tijdens zwangerschap

04 november 2021

Wil jij als verloskundige meedenken over de inhoudelijke opzet en de leerdoelen van deze e-learning die dient als ondersteuning bij het gesprek over voeding? Dat kan via een sessie die het Voedingscentrum, initiator van deze e-learning, speciaal hiervoor organiseert. Deze sessie vindt plaats op 17 november om 14.30 – 16.00uur. Aanmelden kan door uiterlijk 14 november een e-mail te sturen naar gezondgroeien@voedingscentrum.nl. Na afloop ontvang je een kleine attentie.

Ander nieuws uit het project Vroegsignalering Leefstijl en Zwangerschap

We hebben bij de pilotpraktijken van het project getoetst hoe zij op de hoogte gebracht willen worden van nieuw ontwikkelde tools. Het merendeel gaf aan dat via de nieuwsbrief en de website te willen lezen. Bij deze een korte update vanuit het project:

· De gratis folder Zwangerschap: wat kun je wel en niet eten is geupdate
· Het gratis magazine Gezond Groeien is ook vernieuwd.

Zowel in de folder als in het magazine zijn de nieuwste aanbevelingen van de Gezondheidsraad opgenomen. Beide tools zijn te bestellen in de webshop van het Voedingscentrum.

Alle beschikbare tools over voeding voor, tijdens en na de zwangerschap vind je in de toolbox Voeding & Zwangerschap. Check ook de toolboxen Alcohol & Zwangerschap en Roken & Zwangerschap.